Help TWERK terug op weg

Chocolade helpt, zeker in deze rare tijden.

Chocolade geeft je een opkikker, soms wat troost, misschien een beetje geluk.
En chocolade betekent nog veel meer voor TWERK. Onze medewerkers met autisme zijn trots op de producten die ze vervaardigen en het werk dat ze doen. Dat werk zorgt mee voor structuur in hun leven, een zinvolle bezigheid, en doet hen groeien in hun leven. De TWERKchocolade helpt dus op heel veel manieren.

Maar TWERK kan ook uw hulp gebruiken.
De coronacrisis treft iedereen, en heeft ook voor TWERK financiële gevolgen. Al bij al hebben we dankzij een vernieuwend product en veel steun bij onze sint-stockverkoop de crisis goed doorstaan.

Tot onze bestelwagen het begaf.

We hebben dringend een nieuwe TWERKmobiel nodig om onze chocolade in de beste omstandigheden bij onze klanten te krijgen. En daarom vragen we uw steun.

De kaap van 20.000 EUR hebben we al meer dan behoorlijk overschreden. Maar zonder al te gulzig te willen zijn, willen we iets extra’s proberen. Een aantal sympathisanten suggereerde ons immers om een elektrische bestelwagen te ambiëren. Die kostprijs ligt natuurlijk wat hoger, maar een elektrische wagen zou natuurlijk zoveel beter zijn voor het milieu. Daarom zoeken we nog steeds donateurs.

De opbrengst van deze actie investeren we dus rechtstreeks in de duurzame toekomst van TWERK. Met de nieuwe bestelwagen kunnen we jaarlijks meer dan 1200 klanten opnieuw de (h)eerlijkste chocolade bezorgen.

Zet u TWERK terug op weg? Dan wensen we u heel veel warmte en geluk.

donaties tot nu toe:
€ 33.000,00 / € 34.000,00
Aantal donaties:


De tussenstand
€ 33.000,00 / € 34.000,00

Gulle Gevers Gezocht

TWERK is ambitieus, dat mag en moet. 25.000 euro is zeker niet niks. Daarom suggereren we eerst een gift van 100 EUR, maar uiteraard mag dat meer of minder zijn. Een ander bedrag kan u zelf invullen hiernaast. In dit coronajaar zijn giften vanaf 40 EUR bovendien fiscaal aftrekbaar voor 60% in plaats van de vroegere 40%.
Een gift van 100 EUR kost dus eigenlijk maar 40 EUR, een gift van 50 slechts 20 EUR.

Hiernaast kan u online doneren. Vul al uw gegevens in, reken af, en zie dan hoe ons wagentje meer ingekleurd geraakt, hopelijk voor de volle 100%. In de loop van februari 2021 bezorgen we u het fiscaal attest.

Uiteraard is uw gift ook welkom via overschrijving. Dat kan op ons rekeningnummer IBAN BE73 8334 9446 6860 – BIC GKCCBEBB. Natuurlijk krijgt u dan in het voorjaar 2021 ook het attest.

Ook de kleintjes tellen

We zijn blij met elke gift. Zelfs 5 EUR maken een verschil, en stellen we bijzonder op prijs. Als u dat wil, dan kan u met uw payconiq-app onderstaande code scannen. U geeft uw bedrag in, en het is zo gebiept. Snel en simpel.

Als u via deze gloednieuwe mogelijkheid betaalt, moet u uw gegevens op een andere manier registreren.
Dat kan via dit formulier.


Nieuwsupdates

 • Breaking: watz geeft ons nieuwe energie!
  Wat we 3 weken gelden niet durfden te verwachten is vanmiddag gebeurd. Onze frisse duurzame-energieleverancier watz zorgde ervoor dat we de kaap van 20.000 ingezamelde Euro’s bereikten. Meer nog, ze gaven ons een extra duwtje in de rug. Heel veel sympathisanten en bedrijven raadden ons aan de ambitie nog een beetje …
 • Sponsor #5: SGS
  TWERK en SGS Belgium zijn al jarenlange partners: SGS zorgt voor de inspectie en controle op de kwaliteit en voedselveiligheid van TWERK, en wij zorgen voor (h)eerlijke chocolade voor hun personeel met Pasen en SInterklaas. En nu partneren we nog verder. SGS sponsort mee onze bestelwagen, en hun logo zal …
 • Onverwacht bezoek
  Vanmiddag in de Collegestraat stonden Mien, Chary en Tom ons op te wachten met een cheque in hun handen. Het ging om de opbrengst van enkele avonden die ze twee jaar geleden (toen het nog mocht…) in de Noorderwijkse Kerstkeet organiseerden ten voordele van TWERK. De 900 EUR die ze …
 • Sponsor #4: INEOS
  Opgelet! Egan Bernal, Chris Froome en Michal Kwiatkowski krijgen concurrentie. INEOS doet binnenkort niet alleen een wielerploeg met zijn Grenadiers rondrijden, maar ook een bestelwagentje vol FairTrade chocolade van TWERK. Bedankt voor de gulle gift!
 • Sponsor #3: Duvel Moortgat
  We zijn er blij om en trots op dat we al enkele jaren brouwerij Duvel Moortgat tot onze klanten mogen rekenen. En nu zijn we nog vrolijker, omdat deze kwaliteitsbrouwer ons nog een extra sponsort! We stellen voor dat jullie er eens aan denken de volgende keer dat jullie een …

TWERK raakt terug op weg dankzij:

We zijn heel dankbaar aan al onze sponsors.
Wil uw bedrijf ons ook steunen? Kijk dan hier.