De TWERKchocolade helpt, dat weet u ondertussen.

Maar 3 jaar geleden werd TWERK zélf geholpen.

Tijdens de Warmste Week opende TWERK een drukbezochte pop-up in Hartje Herentals, waar meer dan 1500 mensen hun Chocolate 4 Life kwamen kopen. Het gaf TWERK een heel warm gevoel te weten dat zoveel mensen ons initiatief wilden steunen.

TWERK werd toen ook extra gesteund door Christophe Lambrecht, de medebezieler en  -oprichter van Music 4 Life. Uit sympathie voor ons project stelde deze warme Kempenzoon toen een speciale playlist samen, die 10 dagen lang in ons winkeltje speelde. Een playlist met allemaal chocolademuziek, op maat gemaakt voor TWERK, zelfs met eigen bindteksten.

Op 3 jaar tijd is er heel veel veranderd. TWERK is enorm gegroeid. Wegens Corona kunnen we onze pop-up in 2020 niet openen.

En Christophe is er helaas niet meer.

Als eerbetoon aan iemand met een heel groot en warm hart, kan u die chocolademuziek hieronder nog eens afspelen. En Christophes stem nog een keer horen.

Want Chocolade helpt, maar muziek – soms – nog meer.

Laat deze pagina openstaan, en misschien tovert de muziek een lach op uw gezicht.  Misschien helpt het u wat in deze rare en donkere dagen.

Ook via spotify kan u Christophes playlist beluisteren, misschien zelfs op kerstavond. Zijn jingles konden we daar helaas niet uploaden.